18 Haziran 2008 Çarşamba

Yine Efes, yeni şişesinde Efes!


Yine Efes, yeni şişesinde Efes!

Türkiye bira pazarının tartışmasız lideri Efes Pilsen, 2007'ye yeni bir şişe lansmanıyla başlıyor. Daha önce raflarda görmeye alıştığımız "depozitosuz" ya da "tek yönlü şişe" olarak bilinen kahverengi Efes Pilsen şişeleri, artık üzerlerindeki kabartma Efes yazısıyla tüketicilerin "bira tutuşu"na yeni bir keyif getirecek!

Efes Pilsen'in yeni şişe lansman kampanyası, 30 yıldır Efes Pilsen'in iletişimini yapan LOWE İstanbul tarafından hazırlanan geniş çaplı bir reklam kampanyasıyla biraseverlerle buluşuyor. Kampanya, sinemalarda gösterilecek "Dream in Efes" reklam filminin yanısıra 3 farklı ilandan oluşan gazete ve dergi kampanyası ve çok çeşitli POP malzemeleriyle hayata geçiyor.

Sinemalarda gösterilen "Dream in Efes" filminin yanında Efes'in yeni şişe lansmanı gazete ve dergilerde yayınlanacak 3 ilanlı bir basın kampanyasıyla da destekleniyor.

Yine LOWE İstanbul'un hazırladığı basın kampanyası ve POP setleri, sinema reklamındaki görsel dünyanın farklı öğelerinden yararlanarak yeni Efes şişesinin üzerindeki "kabartma" logo ile tüketici arasında bir "temas" kurma amacıyla ürünü ön plana taşıyor.

Efes Pilsen basın kampanyası: Dokun!

Hiç yorum yok: