18 Haziran 2008 Çarşamba

Müziğini ünlü piyanist Fazıl Say’ın yaptığı E.C.A. ve SEREL’in yeni reklam filmleri gösterime girdi

Müziğini ünlü piyanist Fazıl Say’ın yaptığı E.C.A. ve SEREL’in yeni reklam filmleri gösterime girdi

Elginkan Topluluğu, Türk halkına sesleniyor: “Sahip olduğumuz değerlerin farkında mıyız?"

Türkiye’nin en köklü sanayi kuruluşlarından Elginkan Topluluğu’nun kurumsal ve pazarında lider olan markaları ECA ve SEREL’in reklam filmleri gösterime girdi. Elginkan Topluluğu reklam filminde, Türk halkına “sahip olduğumuz değerlerin farkında mıyız?” sloganı ile yerli sermayenin ve ulusal değerlerin önemini vurgulanıyor.

Seslendirmesini Cansu Dere, Mehmet Teoman, Funda Arar, M. Ali Alabora, Hülya Koçyiğit, Ediz Hun, Itri Koşar ve Adnan Biricik’in yaptığı Elginkan Topluluğu’nun reklam filmleri müziğini ünlü piyanist Fazıl Say yaptı. ATCW Reklam Ajansı tarafından hazırlanan reklam filminin prodüksiyonunu ise Böcek Yapım gerçekleştirdi. Reklam kampanyasında yer alan filmler, Elginkan Topluluğu’nun kurumsal yüzü ile Topluluğun ECA ve SEREL markalı ürünlerini kapsayan 5 ayrı film olarak hazırlandı. Kurumsal olarak hazırlanan ilk iki filmde, sanayi sektöründeki 55 yıllık birikimi, misyonu ve vizyonu Topluluğun kurucusu merhum Ekrem Elginkan’ın sözleriyle anlatılıyor. Diğer 3 reklam filminde ise Topluluğun ECA markalı kombi ürünü, ECA markalı armatürleri ile SEREL markasının vitrifiye ürünleri konu alınıyor.

55 yıllık sanayi birikimi ile Türkiye’nin milli değeri

Reklam filmlerinde, 55 yıllık sanayi birikimi ile tamamı yerli sermaye olan Topluluğun ürün, hizmet ve markalarının teknoloji ve tasarımdaki üstünlüklerine dikkat çekiliyor. “Sahip olduğumuz değerlerin farkında mıyız” sloganı ile gösterime giren reklam filmi, yüzde 100 yerli sermayeli bir kuruluş olan Elginkan Topluluğu’nun günümüz teknolojisini yakalayan ve tüketici beklentilerinin ötesine geçen üretim ve tasarım gücünu vurguluyor.

Reklam filmi Topluluk kurucusu merhum Hüseyin Ekrem Elginkan’ın şu sözleriyle başlıyor: “Bilgili olalım, güzel işler yapalım, hayatı sevelim, güvenilir olalım ki, insanlarla ‘yıllarca beraber’ yaşayabilelim, insanlara ‘yıllarca beraberiz’ diyebilelim.” Her bir ürünün seslendirmesini ünlü bir sanatçı yaptığı reklam filmi şöyle devam ediyor: “55 yıl önce, bu inançla, bu sevgiyle kurulan ve varlığını tümüyle Türkiye’ye adayan ECA, kurucusunun bu anlayışını rehber edindi. İlke olarak aldı ve sloganı kabul etti.”

“Elginkan Topluluğu şirketleri Türk halkının malıdır”

ECA ürünlerinin konu alındığı filmde de, Topluluk kurucusu merhum Hüseyin Ekrem Elginkan’ın şu sözlerine yer veriliyor: “Biz sanayi ve ticari olarak büyüyeceğiz. Bizden sonra mal varlığımızdan Türk toplumu yararlanacak. Bu şirketler halkın malı olarak faaliyetlerine devam edecek.”

Film, şöyle bitiyor: “55 yıl önce bu anlayışla kurulan ve varlığını tümüyle Türkiye’ye adayan bir ECA var.” ECA markalı armatür ve kombi, SEREL vitrifiye ürünlerini konu alan reklam filmlerinde ise; ürünlerin fonksiyonları, teknolojisi, zarifliği, şıklığı, kalitesi ve tasarımıyla pazarda ve tüketiciler nezdinde nasıl öne çıktığı vurgulanıyor.

Reklam filmi “sahip olduğumuz değerlerin farkında mıyız” sloganı ile sona eriyor. Kampanya ulusal televizyonların yanı sıra gazete ve dergilerde de yayınlanıyor.

Hiç yorum yok: