22 Haziran 2008 Pazar

Türkiye' nin yaratıcı " Kırmızı " ları ödüllerini aldı.


Türkiye' nin yaratıcı " Kırmızı " ları ödüllerini aldı.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri” veya kısa adıyla “Kırmızı Ödülleri” Maslak Refresh Venue’de gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.

Basın reklamlarında yaratıcılığı teşvik etmek, reklamverenlerin, reklam ajanslarının ve reklam sektörü çalışanlarının başarılarını belgeleyip ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Kırmızı Ödülleri’ne bu yıl 120 ajanstan 905 başvuru yapıldı ve 1.454 reklam yarıştı. Toplam 30 ödül sahiplerini buldu. 26 kategoride birincilik, bu birinciler arasından tüm yarışmanın en iyisine Kıpkırmızı, 2 özel ödül (Jüri Özel Ödülü ve Kırmızı Kalem Eğitimleri Ödülü) ve Hürriyet Özel Ödülü verildi.

Kıpkırmızı Ödülü’nü bu sene, RPM/Radar’ın Girişim Pazarlama Tüketim Ürünleri için hazırlamış olduğu “Detan Sinekkıran” reklamı aldı. RPM/Radar Kıpkırmızı Ödülü’nün dışında 7 ayrı kategoride daha ödül alarak, en fazla ödül alan ajans oldu.

Sunuculuğunu Murat Akkoyunlu ve Gürgen Öz’ün yaptığı Kırmızı Ödül Töreni’ne basın, reklam ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı. Ödülleri veren kişiler arasında Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Hürriyet Gazetesi Reklam Grup Başkanı Ayşe Sözeri Cemal, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Radikal Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmet Berkan, Referans Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can Sağlık, Reklamcılar Derneği Başkanı Cem Topçuoğlu, Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Aykut Demiray, Vatan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tayfun Devecioğlu, Euro RSCG CEO’su Levent Erden, Doğan Burda CEO’su Mehmet Y.Yılmaz, Doğan Yayın Holding Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Dr. Erdal Karamercan, Efes Pazarlama Direktörü Dilek Başarır, Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Reklamcılık Vakfı Başkanı Özgür Sağlam ve Reklamcılar Derneği ve Vakfı Genel Müdürü Ayşegül Molu yer aldı.

Kırmızı Ödül Töreni, ödüllerin verilmesinin ardından Aslı Altan’ın DJ’liği eşliğindeki Kırmızı Parti ile devam etti.

Hiç yorum yok: