20 Haziran 2008 Cuma

TEB’de mola var, aşkta neden olmasın?


TEB’de mola var, aşkta neden olmasın?

TEB Molalı Krediyi pazara sürerek sadece bankacılık sektöründe değil reklam dünyasında da farklı bir çalışmanın öne çıkmasını sağlıyor.

Kredi öderken mola verme özelliğini anlatan uygulamanın reklam çalışması sıcak ve kahkaha dolu bir ortamda gerçekleşmiş. Tabi bunda en büyük faktörün Avrupa Yakası’nın sevilen ismi Engin Günaydın’ın reklamlarda esas oyuncu olarak yer almasının olduğunu söyleyebilmek mümkün. Günaydın’ı reklam filminde molalı krediye fazla alışmış ve her şeyden mola isteyen bir adam olarak görüyoruz. Sevimli adam her yerde mola istiyor. Uçakta mola istiyor, aşkta mola istiyor, yağmurda mola istiyor. Üç farklı reklam çalışması TBWA\ ISTANBUL reklam ajansı imzası ile büyük beğeni topladı ve satışlarda ciddi artışlara neden olduğu açıklandı. Molalı kredi hakkında küçük bir bilgi, TEB’ten Molalı Kredi alanlar hangi krediyi alırlarsa alsınlar yılda istenilen iki ay mola verme hakkına kavuşuyorlar. 3 filmden oluşan kampanyanın prodüksiyon şirketi PTT, yönetmenliğini ise Umur TURAGAY üstlenmiş.

Kampanya Künyesi

Reklamveren : TEB
Reklam Ajansı : TBWA\ISTANBUL
Yönetmen : Umur Turagay
Yaratıcı Yönetmen : İlkay Gürpınar, Perma Ataç
Yaratıcı Grup : Emre Kaplan, Bulent İlterberk, Emre Kaplan, Bülent İlterberk, Erkan Erdem, Gökçen Yücel, Alper Tunga Şen, Koray Doyran, Gamze İçhedef
Müşteri İlişkileri : Barış Gökpınar, Güler Balta, Deniz Hazar
Stratejik Planlama : Toygun Yılmazer, Elif Çevik
Medya Ajansı : OMD
Prodüksiyon Şirketi : PTT
Post Prodüksiyon : ABT
Kullanılan Mecralar : TV, Radyo, Gazete

Hiç yorum yok: