21 Haziran 2008 Cumartesi

SONSUZA UZANAN TASARIM!..


SONSUZA UZANAN TASARIM!..
İYİ BİR TASARIM, DENGELİ, ESTETİK VE KOLAY ANLAŞILIR OLMALIDIR. HER BİR DÜĞME, HER BİR EĞİM GENEL GÖRÜNÜMÜ ETKİLER. GORENJE’NİN SONSUZA UZANAN İLERİ TEKNOLOJİ TASARIMI PININFARINA SERİSİ, HAYATI GÜZELLEŞTİREN VE KOLAYLAŞTIRAN ÖZELLİKLERİYLE ŞİMDİ TÜRKİYE’DE.. MASSERATI VE FERRARI’NİN DÜNYACA ÜNLÜ TASARIMCISI PININFARINA’NIN TASARLADIĞI BU MÜKEMMEL GORENJE SERİSİNDE, DAVLUMBAZDAN BULAŞIK MAKİNESİNE KADAR EKSİKSİZ ÜRÜN GAMI BİRBİRİNİ TAMAMLIYOR.
Gorenje Pininfarina serisinde tüm malzemeler, özellikler ve biçimler, tasarımın genel akışı bozulmayacak şekilde, davlumbazdan bulaşık makinesine kadar eksiksiz bir ürün gamı sunuyor. Dünyaca ünlü tasarımcı Pininfarina imzası taşıyan Gorenje’nin bu serisi, hayatı kolaylaştırıyor.
Gorenje Pininfarina serisi’nin en gözde parçaları arasında yer alan buzdolabı, dokunmatik kontrol ekranı, kapıyı açmadan içeriyi görmenizi sağlayan özel ışık sistemi, kozmetik ürünlerinizi güvenle saklamanızı sağlayan kozmetik kutuları, taşınabilir tepsi olarak kullanılabilen özel rafları ve sayısız üstün özellikleri ile mükemmel olanı sunuyor. Gorenje Pininfarina serisinden bir buzdolabınız varsa, türkçe menüye sahip dokunmatik kontrol ekranı ile buzdolabınızın tüm özelliklerini yönetebiliyor, yiyecek saklama konusunda bilgilere ulaşabiliyor, besin değeri yüksek yemek tarifleri alabiliyor, yiyeceklerin kalori değerlerini öğrenebiliyorsunuz. Hepsi, buzdolabınızın üstündeki tek bir tuşla üstelik!..
Bu mükemmel buzdolabının özellikleri bunlarla sınırlı kalmıyor. Ön kapak boyunca siyah cam kuşak aşağıya doğru iniyor ve ekrana dokunduğunuzda, bu kuşakta kare şeklindeki bir alan açık yeşil bir tonda saydam cama dönüşüyor ve ortaya bir pencere çıkıyor. Bu pencereden dolabınızın kapağını açmadan içindeki yiyecekler kolayca görülebiliyor. Yine açılan kapakta yer alan yeşil kapaklı iki beyaz kutu, saydam pencerenin her iki tarafında kozmetik ürünlerinizi veya ilaçlarınızı saklamak için düşünülmüş. Küçük içbükey sap kutuları kolayca açılıyor.
Mükemmel fikirlerin detaylarda saklandığı Gorenje Pininfarina serisi, buzdolabından tek tek ürün alıp yerleştirme sıkıntısına da son veriyor. Koyu renkli doğal ahşap ve sert alüminyumdan oluşan yumuşak açılı tasarım bu çok yönlü, çok işlevli rafları şahane bir şekilde gözler önüne seriyor ve servis tepsisi olarak kullanmanızı sağlıyor.
Dokunmatik kontrol ekranı olan alüminyum multifonksiyonel fırın, cam seramik ocak, 4 farklı hız kademesi olan elektronik tuşlu kumandalı duvar davlumbazı, mikrodalga fırın paneli, hayatı kolaylaştıran küçük detaylar sunan bulaşık makinesi ile Gorenje Pininfarina serisi mükemmel olanla tanıştırıyor.. Gorenje Pininfarina serisi evinizde hayatınızı kolaylaştıracak küçük detaylar için bütünü tamamlayan çekici ankastre tasarımının yanı sıra, aynı teknolojiye sahip solo ürünleri de sunuyor.
İndüksiyon ocağın sırlı siyah yüzeyi, herhangi bir tencere veya tavayı, ayın deniz üzerindeki yansımasını andıran, gölgemsi bir heykele dönüştürmüş. Özenle hazırlanmış grafik baskılar, ocağı sıkıcı bir görüntüden çıkarıp modern bir mutfağın tasarım harikasına dönüştürüyor. Davlumbaz kontrol paneli, siyah kuşağa çok büyük bir titizlikle entegre edilmiş. Açıldığında oval biçimli düğmeler zarif bir kırmızı ışık yayarak siyah yüzeyin üzerinde heyecan verici yansımalar oluşturuyor. Kaydırmalı dokunmatik kumanda ocağınızda size kolaylık sağlayan başka bir detay. Çevirmeli veya basmalı düğmeler gibi hiçbir gereksiz ayrıntı dikkatinizi saf ve sade formdan başka bir yere çekmemek için tasarlanmış. Parmağınızın dokunuşuyla birlikte tüm ısıtma işlemlerini çeşitli şekillerde kontrol edebiliyorsunuz.

Hiç yorum yok: