21 Haziran 2008 Cumartesi

KNORR’UN AÇIKHAVA KAMPANYASINA BİRİNCİLİK


KNORR’UN AÇIKHAVA KAMPANYASINA BİRİNCİLİK
Clear Channel Outdoor tarafından düzenlenen ve 65 ülkeden gelen kampanyaların değerlendirildiği yarışmada, KNORR’un çoklu format kullanımı yaptığı kampanya birinci seçildi.
KNORR, kampanya kapsamında, İstanbul’da 3 hafta süreyle 3D uygulamalı durak ve raket network kullanımı, 7 farklı şehirde 3 hafta süreyle Carrefour raket networklerinde satış noktası kullanımı ve mesajı pekiştirmek üzere 2 ay süreyle 3D uygulamalı megalight kullanımı yaptı.
KNORR’un Aralık ve Ocak aylarında, CLEAR CHANNEL TÜRKİYE mecralarında gerçekleştirdiği “Bugün Ne Pişirsem?” kampanyası, UMAY CREATIVE PACKAGING tarafından gerçekleştirilen dikkat çekici kreatif tasarımı ve MINDSHARE’in başarılı medya planlamasıyla rakiplerinin önüne geçti.
Jürinin “fantastik” diye nitelendirdiği çalışma, Amerika’da yayınlanan “US Media Planning Guide 2008” de ve Clear Channel Outdoor’un internet sitesinde “case study” olarak yer alacak.
Jürinin kararında, yaratıcı görsel tasarım ve uygulama, lokasyon seçimi, kampanya kapsamında farklı formatlarda çoklu mecra kullanımı, ürün ve kampanya amacına uygun medya planlaması belirleyici oldu.
KAMPANYA KÜNYESİ
Reklamveren: Unilever
Marka: Knorr
Marka Yöneticisi: Burçak Dolanay
Reklam Ajansı: Umay Creative Packaging
Prodüksiyon: Reklamedya
Medya Planlama: MindShare
Mecra: Clear Channel

Hiç yorum yok: