14 Haziran 2008 Cumartesi

Record My Call

Hayatınızda hiç telefon görüşmelerinizi kaydetmek istemişmiydiniz ?

İngiltere’de bu hizmeti veren tek şirket olan Recordmycall Limited, ‘’ Record my Call ‘’ adlı servisi haziran 2005 ‘de piyasaya sundu. Telefon görüşmelerinin öneminin, konuşma sonrasında hatırlanması gereken bilgiler ve detaylar için çok kullanışlı bir hizmet diyebiliriz. Yaklaşık 2 ay olmasına rağmen farklı sektörlerden bir çok firma ile anlaşmalar yaptılar. Telefon haricinden başka bir teknik donanıma ihtiyaç duyulmadan kullanılan bu sistemdeki kayıtlar aylık olarak raporlanıyor, istediğiniz zaman 7 basamaklı numaranızı girip kayıtlarınızı kontrol etmenizi sağlayan bir kullanıcı paneli kullanıyorlar.
İngiltere’de hizmet vermeye başlayan bu sistem, girişimci ruhla hazırlanmış bir projedir. Yaratıcılık ilk olmalarındadır. Zamanla benzerleri türeyebilecek olması normaldir.
Peki ya Türkiye’de bu hizmet nasıl verilir ? Bu sıralar gündem konusu olan ‘’ M.I.T bizi dinliyor mu ?'’ tartışmalarının yaşandığı bir toplumda böyle bir hizmet sunmak biraz zor olabilir. Human Behaviour denilen hadisenin ne yönde olumlu etkiler yaratacağını iyi kestirmek gerekmektedir. Bunun yanında atılımcı ve girişimci bireyler olarak böyle bir hizmeti Türkiye sınırlarına sokmak isteyenler, biraz araştırma yapmalı ya da piyasa içinde olan büyük firmaların proje destek ekiplerinden yararlanmalılar. Ya da direk Recordmycall şirketi ile bağlantıya geçilmelidir. Seçim sizin.
Sözün kısası, başarılı ve yaratıcı bir kurumsal hizmet olması ve altyapılarının gelişimi de devam ederse uzun yıllar İngiltere’de var olabileceklerini düşündüğüm bu firmayı kısaca size anlattım.
Internet sitelerinde açık açık sistemin nasıl çalıştığını anlatmışlar. Arzu edenleriniz detaylar için siteyi ziyaret edebilirler.
http://www.recordmycall.co.uk

Hiç yorum yok: