14 Haziran 2008 Cumartesi

Smart Lid Systems: reklam mecrası

Smart Lid Systems advertising

Smart Lid Systems adlı şirket, sıcaklık-soğukluk etkenlerine göre renk değiştirebilen kapaklar üretiyor. Kahve ya da çay kapları için üretilen bu kapaklar, en basit anlatımıyla soğuk iken kahverengi rengini alırken, içilen sıvı sıcaklaştıkça kırmızılaşmaya başlıyor. Üretilen teknolojinin önemi ve yararı göz önüne alındığında, kapakların ayrıca reklam mecrası olarak da kullanılabileceği fark ediliyor ki, Smart Lid Systems şirketi reklamveren için elinden gelenin en iyisini yapmış diyebiliriz.

Renk değiştirebilen kapakların kullanıcıya sunduğu hareketlilik ve ilgi merkezi, alternatif reklam mecrası arayanlar için kolayca kabul edilir bir fikri içinde barındırıyor. Reklamverene; logo, slogan, web sitesi vb. tanıtma olanağı sağlanıyor. Kahve kültürünün gelişiminde pay sahibi olan belli başlı markaların, müşterilene sunabileceği etkileşimlerin yanında, bu firmalarla bağlantılı olarak tanıtım yapmak isteyen diğer markaların da işini görebilecek bu kapaklar, reklam sektörüne dahil edilmiş olunuyor.

Kahve ve çay gibi içeceklerin dünya genelinde fazlaca tüketildiği düşünülürse, markaların bu fırsatı değerlendirmesi gayet mantıklı bir fikirdir. Ayrıca çekilişler ya da promosyonlar için de düşünülebilir.

Hiç yorum yok: