18 Haziran 2008 Çarşamba

Şekerbank’tan Türkiye’de ilk ve tek… “Kredi Kapınızda”, reklam kampanyasıyla karşınızda!

Şekerbank’tan Türkiye’de ilk ve tek… “Kredi Kapınızda”, reklam kampanyasıyla karşınızda!

Çağdaş bankacılık yarışında hızlı adımlarla ilerleyen Şekerbank, yenilikçi ve yaratıcı hizmetler geliştiriyor. Şekerbank, bireysel kredi hizmetleri arasına dahil ettiği “Kredi Kapınızda” ürünüyle de bir ilki gerçekleştiriyor. “Kredi Kapınızda”, telefondan başvuruyla şubeye gitmeye gerek kalmadan, kredi hizmetini müşterilerin kapısına götürüyor. Bireysel kredi alanında öncü olan hizmetin tanıtımı için hazırlanan reklam kampanyasının ana temasını da, Şekerbank’ın müşterilerinin ihtiyacına yönelik çözümler sunması oluşturuyor.

Şekerbank, işi çok olan, evden çıkamayan ve zamanı olmayanlar için Türkiye'nin ilk ve tek kapıya teslim bireysel ihtiyaç kredisini geliştirdi. Şekerbank’ın müşteri odaklılık stratejisi doğrultusunda geliştirdiği “Kredi Kapınızda” hizmeti, krediyi müşterilerinin kapısına kadar götürüyor. Şubeye gitmeye gerek kalmadan, telefon ile “Kredi Kapınızda” hizmetine başvuranlar, ilk 4 ay ödemesiz, 48 ay vadeli kredi kullanabiliyor. İlk uygulaması kamu ve özel sektörde bordrolu çalışanlara yönelik olarak başlatılan “Kredi Kapınızda” hizmetini alanlar, ücretsiz hayat sigortası hediyesine de sahip oluyor. Kredi başvurusu için 444 78 78 no’lu Şekerbank Çağrı Merkezi’ni aramak yeterli.

“Kredi Kapınızda” hizmeti ilhamını, Şekerbank’ın müşteri memnuniyetini gözeten, yenilikçi ve yaratıcı, rekabet için tam donanımlı banka olma misyonundan alıyor. Müşterilerinin ihtiyacına göre çözümler üretmeyi ilke edinen Şekerbank, bireysel kredi başvurusunun yanı sıra kredinin kullandırımını da zahmetli bir süreç olmaktan çıkarıyor. Müşterilerine VIP özeninde bir hizmet deneyimi yaşatan “Kredi Kapınızda”’nın sunduğu avantajlar, vizyona girdiği andan itibaren yoğun ilgi gören reklam kampanyasıyla tanıtılıyor. Kredinin hedef kitlesi olan 25-45 yaş arası, bordrolu, evde veya işyerinde yoğun çalışan kesime yönelik oluşturulan kampanya İRA Reklam Ajansı tarafından hazırlandı. Reklam filmlerinde, “Kredi Kapınızda” hizmetinin zamanı olmayanlar için hayatı kolaylaştırdığı ve bunun mutluluk yarattığı vurgulanıyor.

Teknolojinin hayatımıza büyük kolaylık sağlamasından hareketle bu hizmeti geliştiren Şekerbank, müşteri memnuniyeti ve tatmini için hiçbir ayrıntıyı göz ardı etmiyor. “Kredi Kapınızda” ile müşterilerinin yanında olduğunu hissettiren Şekerbank, kredi kullanım sürecini günümüz çalışanlarının yoğun temposuna uygun olarak yeniden düzenliyor. Bireysel müşteriler için artı değer yaratan “Kredi Kapınızda”, sadece başvuru aşamasını değil sürecin tümünü kolaylaştırıyor. Bankacılık sektöründe güçlü bir ilke imza atan bu hizmet kapsamında; başvuru bir telefonla yapılıyor, banka imza için randevu alarak müşteriye geliyor ve kredi de yine bir telefonla bankaya gitmeden kullanılıyor.

Hizmetin sunumuyla birlikte medyada yer alan reklam kampanyası da bireysel kredi alanında örnek olacak yeni bankacılık anlayışına dikkat çekiyor.

Yaygın ve etkin bir medya kullanımı ile bireysel müşterilerle buluşan kampanyada; 6 meraklandırma, 2 açılış, 2 de devam filmi yer alıyor. Meraklandırma reklamlarında, “Kredi Kapınızda” hizmetinin sağladığı kolaylık ve avantajlar, insanların bu avantajlar karşısında sergilediği anlık tepkiler kullanılarak aktarılıyor. 2 farklı açılış filminden birinde evde çalışan ve zamanı olmayan bir erkek kullanılırken, diğerinde yoğun çalışan ve ofisinden çıkamayan bir kadın yer alıyor. Açılış filmlerinde evde ve işyerinde yoğun çalışan, zamanı kısıtlı olanlar için “Kredi Kapınızda” hizmetinin harika bir çözüm sunduğu anlatılıyor. Devam reklamlarında da ürünün vaatlerinden söz ediliyor.

PPM, kasting ve mekan seçimi, çekim ve post-prodüksiyon çalışmaları 3 hafta süren ve rekabet nedeniyle gizlilikle yürütülen “Kredi Kapınızda” kampanyası için çok ayrıntılı bir çalışma gerçekleştirildi. Müşterilere sunulan cazip avantajlar kadar anlatımıyla da ilgi çeken TV filmleri, 8, 20 ve 10 saniyelik toplam 10 filmden oluşuyor.

Şekerbank Künye

Reklamveren: Şekerbank T.A.Ş.
Reklam Ajansı: İRA Reklam A.Ş.
Yaratıcı Ekip: Ümit Genel, Burcu Çorbacı, Dilek Öz, Böke Yüzgen, İlhan Şeker
Müşteri İlişkileri: Sanem Elver, Belgin Batumlu
Yönetmen: Cihangir Ateşoğlu
Yapım Şirketi: İFR
Müzik: Murat Yeter (Solist: Melis Sökmen)
Kullanılan Mecra: TV, Radyo, Basın, Outdoor, Website, BTL

Hiç yorum yok: