21 Haziran 2008 Cumartesi

Medya Devleri Oscarlarını Aldı


Medya Devleri Oscarlarını Aldı

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneğinin ( RTGD) düzenlediği “2007 Medya Oscarları Ödülleri” sahiplerini buldu. Yılın reklam filmi Haluk Bilginer’in Atatürk’ü canlandırdığı İş Bankası Reklamı seçildi.

Siyaset, medya ve sanat dünyası Radyo Televizyon Gazetecileri Derneğinin ( RTGD) düzenlediği “2007 Medya Oscarları Ödül töreninde bir araya geldi. Ödül törenine TBMM Başkanı Köksal Toptan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Cemil Çicek ve Hayati Yazıcı ile pek çok sayıda önemli sima katıldı. Sheraton Otelde düzenlenen ödül töreninde konuşma yapan RTGD Başkanı Metin Özkan 30 yıldır geleneksel olarak verdikleri ödüllerin neden önemli olduğuna vurgu yaptı.

Kimler Ödül Aldı?

“Yılın Habercileri” ödülünü CNN Türk’te yayınlanan “Farkında mısınız?” Programı alırken, Yılın Haber Bülteni Kanal D Ana Haber programı oldu. “Yılın Haber Programı” Oğuz Haksever de NTV’de yayınlanan “Ve İnsan” programı, Yılın TV dizisi ATV’de yayınlanan Hatırla Sevgili, Yılın Spor Programı: Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu’nun sunduğu “Maraton”, Yılın Show Programı: “Haydi Gel Bizimle Ol” , Yılın gece bülteni: “Moderatör”, Yılın Sabah Programı: “İyi Sabahlar” Yılın Radyosu: “Alem FM” ve Yılın Yarışma Programı: “Buzda Dans” seçildi.

Yılın Reklam Filmi Haluk Bilginer’li Atatürk filmine

Yılın erkek oyuncusu ödülünü “Köprü” dizisinde ki performansı ile dikkat çeken Erdal Beşikçioğlu alırken kadınlarda en başarılı oyuncu ödülüne Kanal D’de yayınlanan Annem dizisinin başkarakteri Vahide Gördüm layık görüldü. Yılın reklam filmi ise ünlü oyuncu Haluk Bilginer’in Atatürk’ü canlandırdığı İş Bankası reklamı oldu.

Hiç yorum yok: