21 Haziran 2008 Cumartesi

Hayat Katan İnsan Kaynakları


Hayat Katan İnsan Kaynakları

Management Türkiye 16 – 17 Nisan 2008 tarihleri arasında 13. İnsan Kaynakları Zirvesini düzenliyor. Zirvenin bu yıl ki ana teması “Hayat Katan İnsan Kaynakları”

Accor Services, Garanti Emeklilik, www.kariyer.net ana sponsorluğunda Management Centre Türkiye tarafından bu yıl 13.sü düzenlenecek olan İnsan Kaynakları Zirvesi, 16-17 Nisan tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek. Zirvenin ana teması “Hayat Katan İnsan Kaynakları.”

Konuşmacılardan İnsan Kavramına Derin bakış

Türkiye’den ve dünyadan çok sayıda yöneticinin katılacağı zirve de iş yaşamından örnekler de yer alacak. Zirvenin açılış konuşmasını yaşayan en büyük insan kaynakları gurusu olarak ifade edilen Dave Ulrich yapacak. Ulrich oturum sonrası son kitabı Leadership Brand’ı katılımcılar için imzalayacak.

Zirvenin bir diğer önemli konuşmacı ise Instituto de Empresa İşletme Profesörü ve INSEAD Örgütsel Davranış Bölümü’nde Konuk Profesör Fernando Bartolome olduğu bildirildi. Bartolome insan hayatının neden önemli olduğunu dile getirecek ve daha iyi bir yaşam için neler yapılabileceğini anlatacak.

The Thinkers 50’nin son 3 listesinde yer alan ve 2007 listesindeki 3 kadın düşünürden biri olan Lynda Gratton zirvede yer alacak olan bir diğer konuşmacı. Gratton şirketlerde sıcak noktaların nasıl oluştuğundan bu noktaların liderler üzerinde ki etkisine kadar pek çok söylevi katılımcılarla paylaşacak.

Hiç yorum yok: