21 Haziran 2008 Cumartesi

III. Kişisel Gelişim Zirvesi başlıyor


III. Kişisel Gelişim Zirvesi başlıyor

İş hayatında başarılı olmak isteyenler ve kariyerlerini geliştirmek isteyenlerin 2 yıldır geleneksel olarak katıldığı Eduplas Kişisel Gelişim Zirvesi bu yıl 13 Mart 2008 tarihinde başlıyor. İş dünyasının çalışanlarına yaratıcı olmanın sırlarının verileceği zirve katılımcılarının bilgi ve becerilerini geliştirerek nasıl farklı olabileceklerini anlatacak.

EDUPLAS’ın 2 yıldır geleneksel olarak gerçekleştirdiği Kişisel Gelişim Zirvesi 13 Mart 2008 tarihinde başlıyor. “İş hayatında başarılı olmanın sırları nelerdir? Nasıl yaratıcı olabilirsiniz? Bilgi ve becerilerinizi nasıl geliştirebilirsiniz? Çalışanlarınızın motivasyonunu nasıl artırabilirsiniz?” sorularının cevap bulacağı zirve üst düzey yöneticileri ve Türkiye’nin dört bir yanından iş hayatında başarıyı yakalamak isteyenleri bir araya getiriyor.

İş Adamları Ve Üst Düzey Yöneticilerinden Dersler

III. Kişisel Gelişim Zirvesi konuşmacıları ile de göz dolduruyor. Zirveye konusunda uzman üst düzey yöneticileri ve iş adamları katılacak. Prof. Zuhal Baltaş, İmaj Danışmanı Özlem Çakır, ETİ CEO Hazım Ellialtı, Unilever IK Başkanı Cem Tarık Yüksel, Çelebi Holding’in Başkan Vekili Canan Çelebioğlu, Damat Tween sahibi Süleyman Orakçıoğlu, Beslenme ve Diyet Uzmanı Taylan Kümeli, Vestel İcra Kurulu Üyesi Levent Hatay, Kurtsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Meltem Kurtsan, Partners International Yönetici Ortağı Şerif Kaynar, Yaşar Holding İK Genel Koordinatörü Buket Akyel, OKÇU// Doğuş Grubu İK Bölüm Başkanı Tuba Köseoğlu, kişisel gelişim uzmanı Mümin Sekman ve Dr. Nilgün Peker zirvenin konuşmacıları arasında.

Fark Yarat

Zirvenin bu yıl ki teması ‘Fark Yarat’ olarak belirlendi. Türkiye’nin dört bir yanından iş hayatında fark yaratmak isteyen yöneticiler, tasarımcılar, reklamcılar, pazarlamacılar ve kendini geliştirmek isteyen herkesin bir araya geleceği zirve çalışanların bakış açılarını değiştirmek hedefinde… III.

Hiç yorum yok: