21 Haziran 2008 Cumartesi

Doritos’tan yeni ürünlerine eğlenceli tanıtım…


Doritos’tan yeni ürünlerine eğlenceli tanıtım…
Doritos Müzisyenleriyle
Lezzetin Ritmini Yakala!
Doritos, yeni Müzik Serisi ile, sevenlerini bambaşka tatlarla buluştururken, oluşturduğu müzik ekipleriyle de eğlenceyi sokaklara taşıyor.
“Doritos Nerede Eğlence Orada!” diyen gençler, dayanılmaz mısır cipsinin lezzetiyle bu kez şehir merkezlerinde müzik eşliğinde buluşuyor. Doritos’un yepyeni Müzik Serisinden, 3 farklı lezzet Pop, Rock ve R&B; müzisyenler eşliğinde İstanbul, Ankara ve İzmir’de tanıtılıyor… Doritos Müzik Serisi’nin tarzlarını sokaklara taşıyan Doritos müzisyenleri, yaptıkları “Pop”, “Rock” ve “R&B” tarzı müzikleriyle eğlenceyi Bakırköy Meydanı, Bağdat Caddesi, Taksim Meydanı gibi merkezlere taşıyor.

DORİTOS MÜZİK SERİSİ İLGİ GÖRÜYOR

Eğlence markası Doritos, Müzik Serisi ile “her müziğin tadı farklı” diyen gençleri farklı lezzetlerle buluşturuyor… “Doritos Pop”, hem tatlı hem de acı biber aroma çeşnisiyle ritmi her an değişebilen neşeli bir pop lezzet. “Doritos R&B” ise limon aromalı ve kırmızı biber çeşnisiyle, mısır cipslerinde daha önce karşılaşılmamış çok farklı bir deneyim. Eğer sert müzikten hoşlanırım diyorsanız, bol baharatlı ve biftek aroma çeşnisiyle “Doritos Rock” tam size göre bir mısır cipsi…
PR Ajansı: Piart Tanıtım

Hiç yorum yok: