21 Haziran 2008 Cumartesi

Bu Yıl İstanbul Lale Devri’ni Yaşıyor İstanbul Lalelerine

Bu Yıl İstanbul Lale Devri’ni Yaşıyor İstanbul Lalelerine
Bir Yenisi Eklendi !
Pera Tulip Hotel; İstanbul’un en önemli iş, alışveriş ve eğlence mekanlarından biri olan Beyoğlu Pera’ da hizmete açıldı.

Pera Tulip(lale) adını ; Osmanlı Dönemi’nin en ihtişamlı dönemi olarak nitelendirilen “Lale Devri’nden” esinlenerek almıştır.

Son teknoloji ile inşa edilen 4 yıldızlı butik otel 64 adet standart ve 20 adet executive oda ile toplam 84 oda ve 180 yatak kapasitesi ile gelen misafirlerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek niteliktedir.
Tüm odalarda LCD TV, executive odalarda ayrıca yeralan Dolby Surround Ses Sistemleri ve DVD player lar ile fark yaratmaktadır.

Toplam 100 kişi kapasiteli, modern sistemler ile bölünebilen,Wi-Fi Internet Sistemi,ses sistemi, müzik sistemi, DVD/ VCD/ CD Player, Projector ve Flipchart donanımlı “FRONTERA” salonumuz konferans ve toplantı ve seminerler için vazgeçilmezler arasında şimdiden yerini aldı...

Pera Tulip Hotel’de konaklayan misafirler güne başlarken ve bitirirken “AQUA SPA” da ücretsiz olarak fitness ve gym salonu olan “SPAGO” ‘da, sporlarını yapıp kapalı yüzme havuzu ,ardından sauna ve jakuzi ile hem fiziksel hem ruhsal olarak yenilenme imkanına sahip olacaklar. Birbirinden farklı olarak tasarlanmış egzotik masaj odalarında profesyonel kadrosu ile keyifli dakikalar geçirecekler.

Her an canlı ışıl, ışıl ve hayatın hızını hiç kesmediği mekan Beyoğlu’nda ; Asmalı Mescit’e açılan bahçesi ile gece hayatına yepyeni bir soluk getiren “Da Mask” restoranında TÜRK mutfağından seçme lezzetler ile “Pera Tulip Hotel” ev sahipliği yapıyor..

Hiç yorum yok: