20 Haziran 2008 Cuma

Matbaa, Kağıt, Açıkhava Reklamcılığı ve Baskı Teknolojileri Fuarı


Matbaa, Kağıt, Açıkhava Reklamcılığı ve Baskı Teknolojileri Fuarı

Düzenlendiği ilk yılda katılımcı ve ziyaretçi sayısı açısından büyük bir başarı yakalayan MAKRO Fuarı, 2007’de daha büyük alanlarda en son ürün ve teknolojilere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

13 – 17 Haziran 2007 tarihleri arasında Tunajans tarafından düzenlenecek olan MAKRO Matbaa, Kağıt, Açıkhava Reklamcılığı ve Baskı Teknolojileri Fuarı’na aylar olmasına rağmen firmalar yoğun ilgi gösteriyor. İzmir Fuar Alanı 2 ve 3 no’lu hollerde toplam 15 bin metrekare kapalı alanda ilgili sektörleri bir araya getirecek olan fuar, sektöre gerek pazarlama ve gerekse tanıtım açısından önemli katkılarda bulunmayı hedefliyor.

MAKRO’07 kapsamında pek çok etkinlik gerçekleştirilecek


MAKRO Fuarı, İzmir Ticaret Odası, EBSO ilgili meslek komite üyeleri ve sektör temsilcileri yönlendirmeleri ve destekleriyle pek çok etkinliğine ev sahipliği yapacak. MAKRO Fuarı’nı gezmek, yeni iş bağlantıları yapmak, sektörle birebir ilişki kurmak isteyen kişiler için 13 şehirden otobüs kaldırılacak. Ziyaretçilerin büyük firmaları gezebilmeleri için de firma ziyaretleri organize edilecek.

Fuar toplantı ve seminerlerle bilimsel boyut kazanacak

Fuar kapsamında matbaa, kağıt, açıkhava ve baskı teknolojileri sektörlerinin gündemini belirleyecek konuların yer alacağı toplantılar ve seminerler düzenlenecek.
Heidelberg, Xerox, Mitra, Dereli gibi sektörde lider firmaların boy göstereceği MAKRO Fuarı, yurt dışına verilen temsilcilik sayesinde uluslararası firmalara da ev sahipliği yapacak.

Hiç yorum yok: