18 Haziran 2008 Çarşamba

Bingo'dan yeni reklam kampanyası:

Bingo'dan yeni reklam kampanyası:

Ev bakım ürünleri markası Bingo, relansman kampanyasını, izleyiciye “Bingo ile Hayatı Kolayla” sloganı ile seslenen reklam filmi ile başlatıyor. Kampanya ile çamaşırdan bulaşığa, yer temizliğinden yumuşatıcıya geniş bir ürün gamı bulunan Bingo, mega bir temizlik markası olarak temizliğe yepyeni bir soluk getiriyor.

Bingo markası relansman döneminde tüketicisi ile aynı dilde, samimi bir tonda konuşmayı hedefliyor. Ev hanımlarına gerçekleşmeyecek vaatler vermek yerine herkesin hemfikir olduğu bir cümle ile sesleniyor: “Temizlik bitmez. Madem ömrümüz temizlikle geçiyor, işinizi kolaylaştıracak bir yardımcı seçin, Bingo ile hayatınızı kolaylaştırın.”

Relansmanın reklam filminde, “Temizlik bir ömür sürer, kirletmek bir dakika” mesajı, Türk halkının gönlünde ayrı bir yeri olan “Seninle Bir Dakika” şarkısının markaya uyarlanmış versiyonu ile güçlendiriliyor. Ogilvy&Mather tarafından hazırlanan ve Serdar Işık’ın yönetmenliğini yaptığı reklam filminde, ev işlerine ayrılan zaman dakikalar ile somutlaştırılıyor. Çamaşırdan halı temizliğine, bulaşıktan yer silmeye kadar her iş için Bingo’nun kullanılabileceği vurgulanırken, ev işlerinin zorluğu ve yoruculuğu da “Bingo ile Hayatı Kolayla” sloganı kullanılarak hafifletiliyor.

Ev Bakım Ürünleri Kategori Müdürü Gülhan Eğilmez, relansmanla ile ilgili olarak “Bundan önceki yıllarda ürünlerimizin birbirlerinden bağımsız iletişimini yürütme yolunu seçmiştik. Artık ‘Bingo Mega Marka’ stratejisi ile tüketicimizle buluşacağız” diyor. Eğilmez ayrıca bu strateji ile “Bingo” ana markasının, bilinirliğini ve çekim gücünü artırarak ev bakım ürünlerinin vazgeçilmez, güvenilir markalarının başında yer almasını hedeflediklerini de sözlerine ekliyor.

Bingo Künye

Reklamın Başlığı: Bingo´yla Hayatı Kolayla
Reklamveren: Hayat Kimya
Reklamveren Temsilcisi: Gülhan Eğilmez
Reklam Ajansı: Ogilvy& Mather
Yaratıcı Yönetmen: Tibet Sanlıman
Yaratıcı Grup: Burak Koprulu, Ozge Ceyrancı, Gozde Erguc, Gurkan Gunaydın
Müşteri İlişkileri: Elif Adalı, Burcu Unsal
Stratejik Planlama: Yusuf Muslubaş, Özgür Metin
Produksiyon: Onur Mis Kafadar, Okan Cezayirli, Gamze Bayındır
Prodüksiyon Şirketi:4Films
Yönetmen: Serdar Işık

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu reklamı çok uzun zamandır arıyorum ama bir türlü bulamadım. Nerede bulabilirim?

Unknown dedi ki...

Bu reklamı çok uzun zamandır arıyorum ama bir türlü bulamadım. Nerede bulabilirim?