18 Haziran 2008 Çarşamba

Düfa Boya yeni reklamları ile bahar coşkusunu ekranlara taşıyor

Düfa Boya yeni reklamları ile bahar coşkusunu ekranlara taşıyor

Türkiye pazarına girdiği ilk günden itibaren her geçen gün büyüyen “Boyanın Ustası” DÜFA, yeni reklam filmi ‘DÜFA Boya Karnavalı’ ile bahar coşkusunu ekranlara taşıyor.

Boyanın Ustası Düfa, yeni reklam filmi ‘DÜFA Boya Karnavalı’ ile reklam ustası olmaya aday. Şimdiye kadar çekilen reklam filmlerinden farklı olmasıyla dikkat çeken ‘DÜFA Boya Karnavalı’ 3 gün süren çekimler sonunda izleyiciyle buluştu. 11 farklı mekanda yaklaşık 2000 litre boya kullanılarak çekilen reklam filminde, ekip ve oyuncular dahil yaklaşık 100 kişi çalıştı.

2006 yılının Temmuz ayında Türkiye boya pazarına giriş yapan DÜFA, 19 Distribütör ve 1300 nalburuyla geniş bir aile olmayı başardı. ‘DÜFA Boya Karnavalı’ reklam filmi ile 2007 için belirledikleri hedefe ulaşmayı planladıklarını belirten Kayalar – Meffert AG Genel Müdürü İrfan Çetindamar, “Reklam filminde amacımız boya yapmanın coşkusunu izleyicilere hissettirmekti. Renklerin cazibesini yaşatırken, boyanın getirdiği yenilenmeyi gösterdik. Sonuçta, boya tazelik hissi veriyor. İzleyicilerin de, reklam filmimizi seyrettikten sonra, ‘Hadi evimizi boyayalım’ demesini istedik ve bunda da başarılı olduk” dedi.

‘DÜFA Boya Karnavalı’ müziğinde de bir yeniliğe imza atılarak, teneke boya kapağının açılışı ve zımpara, mala, boya rulosu gibi ürünlerin kullanımında çıkan “yaşayan sesler” müzik içerisinde kullanıldı. DÜFA Boyanın müziğini oluştururken ayrıca akordeon, gitar, keman, mandolin, flüt, klarnet ve ud müzik aletlerinden de destek alındı.

Düfa Boya Künye

Reklamveren: Kayalar Kimya - Meffert AG
Marka: DÜFA Boya
Reklam Ajansı : Strateji Parkı İletişim Danışmanlık
Ajans Başkanı : Gülnaz Arsel
Yaratıcı Grup : Ümran Tetik, Çiğdem Göksungur
Müşteri İlişkileri: Ebru Seven
Yapım Şirketi: Filmpark
Yapımcı: Cenk Varcan
Yapım Koordinatörü: Çiğdem Topal
Yönetmen: Osman Tolga
Yönetmen Yardımcısı : Burçin Çınar
Müzik: Ömer Özgür - Mert Oktan / Jingle Jungle
Medya Planlama: Strateji Parkı İletişim Danışmanlık
Kullanılan Mecra: TV

Hiç yorum yok: