20 Haziran 2008 Cuma

Aygaz’ın LPG’li araçları konuşturdu


Aygaz’ın LPG’li araçları konuşturdu

Aygaz arabalarda LPG kullanımını artırmak için imaj çalışmasına girmiş durumda. Reklam kampanyasının filminde, animasyon arabalar konuşuyor.

Hızlı (biraz da fırlama gibi duran) kırmızı bir araba, normal benzinle giden bir aracı arkasından yakalıyor, Aygaz Euro LPG’yi anlatıyor ve “Aygaz Euro LPG… Yani lütfen peşimden gel” diyor. Filmin bitiş sahnesinde, lüks sayılabilecek birçok arabanın LPG kuyruğunda olduğunu görüyoruz. Kırmızı arabanın ders verdiği, gri benzinli araç ise animasyon filmlerini hatırlatır bir şekilde “Offf yaa! Neden her şeyden en son benim haberim oluyor?” diyor. Reklamda diğer arabalara Aygaz Euro LPG’yi anlatan kırmızı aracı Özkan Uğur seslendirmiş. Reklam filmi esprili ve dikkat çekici. Ama hedef kitle olan yetişkinlerden çok, çocukların dikkatini çekmek ister gibi… Lakin büyüklerin de artık animasyonları severek izlediği düşünülmüş de olabilir…

Yapımını Y&R Reklamevi’nin üstlendiği filmi Anima bir buçuk aylık çalışma sonunda hazırlamış. Bu arada, LPG’li kırmızı aracı önümüzdeki aylarda çeşitli maceralarda göreceğiz.

Kampanya Künyesi

Reklamveren : Aygaz

Reklam Ajansı : Y&R / Reklamevi

Yönetmen : Mehmet Kurtuluş

Yaratıcı Grup : Murat Lafçı, Emir Yüksel, Ümit Şen Müzik: Ömer Ahunbay

Prodüksiyon Şirketi : Anima Kullanılan Mecra: TV

Hiç yorum yok: