20 Mayıs 2008 Salı

ReklamGiy: Anekdot: blueblip hizmeti

ReklamGiy: Anekdot: blueblip hizmetiBlueblip, cep telefonu başta olmak üzere her türlü mobil cihaza bluetooth vasıtasıyla otomatik içerik gönderen bir hizmettir.

Bu hizmet sayesinde cep telefonlarının Bluetooth özelliğini aktif eden kullanıcılar video, muzik, oyun vs.. gibi içeriklere ücretsiz sahip olmaktadırlar. Reklam sektöründe kullanılan blueblip, firmaların hazırladıkları içerikleri izinli olarak belli bir alan içerisindeki tüm kullanıcıların cep telefonlarına hızlı bir şekilde ulaştırılmasını sağlar. Bu yöntem sayesinde otobüs duraklarındaki billboard’lardan firmanın reklam filmini izlemek, hazırladığı oyunu oynamak, müziğini indirerek daha sonra dinlemek mümkün olmaktadır.

Dünya genelinde bir çok tanıtım kampanyasında kullanılan bu hizmet, Türkiye’de Anekdot ile ReklamGiy‘in işbirliği sayesinde artık üniversite kampüslerine de ulaşacakmış. ReklamGiy öğrencileri yürüttükleri çalışmalarda blueblip vericileri taşıyacaklar ve böylece firmalara mobil ortamda iletişim şansı vereceklermiş.

Markaların üniversite kampüslerine girişini kolay ve interaktif yoldan çözen bu iş birliği, hem hedef kitleyi hem de reklamvereni memnun edecektir. Markalar çok daha yaratıcı sunulma şansı bulup, öğrencilere etkili kanalla mesajını iletecektir.

Hiç yorum yok: