21 Haziran 2008 Cumartesi

Yedigün’le Sanal Çılgınlık


Yedigün’le Sanal Çılgınlık

İçecek pazarının lider markalarından Yedigün sanal dünyada yetenek avına çıktı. www.yedigunyildizlari.com internet sitesi üzerinden şarkıcılık, oyunculuk ve çılgınlık kategorilerinde hayallerini gerçekleştirmek isteyen gençlere site üzerinde performanslarını gösterebilecekleri bir yarışma düzenlendi.

Kendini sürekli yenileyen ve çılgın reklam kampanyaları ile dikkatleri üzerine çeken Yedigün sanal dünyada gençlere yeteneklerini gösterebilecekleri bir yarışma düzenledi. Internet’te bugüne kadar yapılmış en büyük ve en kapsamlı kampanyalarından birini başlatan Yedigün gençlerin enerjisini dijital dünyaya taşıyor. www. yedigunyildizlari.com internet sitesi üzerinden şarkıcılık, oyunculuk ve çılgınlık kategorilerinde gençlere performanslarını gösterebilecekleri bir sistem kuruldu. 15 Ocak’ta start alan yarışmaya site üzerinden performanslarınızı gösteren bir video ile katılabiliyorsunuz. Projeye şarkıcılık kategorisinde ünlü sanatçı Serdar Ortaç, oyunculuk kategorisinde Kavak Yelleri’nin yönetmeni Kerem Çakıroğlu destek veriyor. Çılgınlık kategorisinde ise özel Yedigün jürisi yer alıyor.

Ödüller Göz Dolduruyor

Müzik dalında birinci olan aday Serdar Ortaç’tan özel bir parça almaya hak kazanacak ve “maxi single”ında sahibi olacak. Oyunculuk kategorisinde birinciliği göğüsleyecek olan şanslı ise Kavak Yelleri’nda oynama şansının tanınacağı bildirildi. En çılgın kişi ise dünyanın en çılgın etkinliği olarak belirtilen İspanya’da ki Domates Festialine katılmaya hak kazanacak. Ayrıca yedigunyildizlari. com sitesi üyeleri kampanyalı tüm Yedigün kapaklarının altındaki şifreyi siteye girerek Turkcell’den kontör/dakika kazanma fırsatı yakalayacak.

Yedigün Serdar Ortaç’ı Işınladı

Yedigün hologram yöntemini Türkiye’de ilk kez “yedigünyildizlari. com”un tanıtımında kullandı. Serdar Ortaç yarışmanın tanıtım gecesinde sahneye ışınlandı. Ortaç “Artık dijital dünyadaysan her yerdesin; eskiden sahneye çıkmak ve yeteneğini göstermek için böyle bir fırsat yoktu. Bugün artık internet üzerinden hayallerinize kavuşma fırsatınız var, gençler çok şanslı” diyerek Yedigün’ün dijital platformda gençler için yaratmış olduğu farkındalıklara dikkat çekti.

Hiç yorum yok: