21 Haziran 2008 Cumartesi

Pazarlama Dahileriyle Gençler Bir Arada


Pazarlama Dahileriyle Gençler Bir Arada

Eğitişim Kariyer Enstitüsünden ileri düzey pazarlama sertifika programı ‘“Being Marketing Genius” başlıyor. 26 Ocak tarihinde başlayacak olan program Google, Coca-Cola, Algida, Turkcell gibi firmaların pazarlama yöneticileri ile geçleri bir araya getiriyor.

Eğitişim Kariyer Enstitüsü’nün ileri düzey pazarlama sertifika programı “Being Marketing Genius” 2 Şubat’ta kapılarını gelişmeye ve yenilenmeye açık herkese açıyor. Genç pazarlama dahilerinin yoğun ilgi gösterdiği program; Google, Agida, Algida, Evyap, Coca-Cola, Microsoft, Adidas, Puma, Danone, Vodafone gibi markaların yöneticilerini, pazarlama uzmanları ve adayları ile bir araya getirecek. ‘Pazarlama Trendleri’, ‘Marka Yönetimi ve Konumlandırılması’, ‘360 Derece Pazarlama İletişimi’ gibi temalar üzerine kurulacak olan program pazarlamada yeni fikirler üretmek ve gençleri marketinge teşvik etmek amacında.

Pazarlamanın Bugünü ve Yarını

Programa katılan, pazarlama dahisi adayları pazarlamanın bugünü ve yarını hakkında daha net bir vizyon kazanırken, pazarlama dünyasında yaşanan gelişmeler ve yenilenen trendler hakkında derinlemesine bilgi sahibi oluyor. Katılımcılar program süresince öğrendikleri trendleri uygulama modülleriyle birleştirerek “şirketlere özel projeler” geliştiriyor.

2 Şubat’ta başlayacak “Being Marketing Genius” programında Başarılı PR kampayalarında, geleceğin pazarlama trentlerine, spor ve eğlence pazarlamasında Bilişimden pazarlamaya kadar A’dan Z’ye birçok konuda alanında uzmanlaşmış isimler yer alacak.

Hiç yorum yok: