20 Haziran 2008 Cuma

Vakıfbank’la Yağmurda Çamurda Gülen İnsanlar


Vakıfbank’la Yağmurda Çamurda Gülen İnsanlar

Yağmurda, çamurda gülen mutlu insanların bir araya geldiği reklam filmi Vakıfbank imzası ile televizyonlarda gösterime sunulmaya başlandı.

Vakıfbank yeni imajının tanıtımını farklı, bir o kadar da sıcak bir reklamla yapıyor. Kullanılan slogan “Bu Ülkenin İnsanları!” Kampanya da, Türk insanının yardımsever, cana yakın özellikleri ile Vakıfbank’ın bankacılık anlayışı arasında güçlü bir bağ kuruluyor. Her koşulda birbirine destek olan, başkalarının mutluluğundan keyif alan insanlar, Vakıfbank’ın var olma nedenlerini açıklıyor.

Çekimler İstanbul Boğazı, Gülhane Parkı, Belgrad Ormanı ve İstinye Alışveriş Merkezi’nde 4 günde gerçekleştirimli ve yaklaşık 90 kişilik bir ekip film için çalışmış. Fotoğraf Karesinin Anlattıkları Reklam sahneleri mutlu ve yaptıkları işten zevk alan insanlarla dolu. Yağmurdan ıslanan insanları koruyan yaşlı bir dükkan sahibi, çamura batma pahasına arabası bozulmuş birine yardım eden insanların suratındaki tebessüm, bir ailenin fotoğrafının çekilmesi için yardım eden genç ve ailenin mutluluğu bir reklam filminden çok, Türk toplumuna yardımlaşma duygusunu hatırlatıyor gibi.

Kampanya Künyesi

Reklamveren : Vakıfbank
Reklamveren Temsilcisi : Hakan Mutlu,Serpil Bengi
Reklam Ajansı : Fikir Merkezi ICOM
Yaratıcı Yönetmen : Tayfun Kısacık
Yaratıcı Grup : Emre Özkan, Cihan Turan, Uğur Uçak, Selim Eroğuz, Erçin Sadıkoğlu
Stratejik Planlama : İhsan Özçıtak
Müşteri İlişkileri : Rena Yoviç Tanyel, Nurcan Avcı
Ajans Prodüktörü : Tuğba Ağırbaş
Medya Ajansı : Veritas Medya
Prodüksiyon Şirketi : 5. Boyut
Yönetmen : Ezel Akay
Post Prodüksiyon : 1000 Volt
Müzik : Ender Akay
Mecra : TV, sinema

Hiç yorum yok: