20 Haziran 2008 Cuma

Türkiye Şeker Bonus’u kutluyor!


Türkiye Şeker Bonus’u kutluyor!
Şekerbank, Şeker Bonus Kart ile Türkiye’nin dört bir yanına Bonus ayrıcalıklarını ulaştırıyor. 25 Nisan’da reklam kampanyası başlayan Şeker Bonus Kart’ın reklam filmi, bir kutlama coşkusuyla sunuluyor.
Şekerbank, ‘Uzat elini Türkiye’ sloganı ile başlattığı iletişim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Banka şimdi de, Garanti Bankası işbirliği ile geliştirdiği yeni ürünü Şeker Bonus Kart’ın reklam kampanyasıyla dikkat çekiyor.
55 yıllık geçmişiyle özellikle Anadolu’da yaygın şube ağına sahip olan banka, “Şeker Bonus Kart’’ ile Bonus ayrıcalıklarını Türkiye’nin farklı bölgelerindeki müşterilerine ulaştıracak. Banka, Ticari, KOBİ İşletme ve Tarım Bankacılığı’nda uzmanlaşmış kadrosuyla ve samimi, güvene dayalı, sıcak iletişim tonuyla hizmet verdiği geniş müşteri tabanına, Şeker Bonus Kart ile bireysel bankacılık alanında da fırsatlar sunacak.
Bu anlayış doğrultusunda, Şekerbank’ın Bonus fırsatlarıyla Türkiye’yi buluşturduğunu vurgulayan ve ‘Şeker Bonus Kart’ görselindeki konfetilerden yola çıkarak bir kutlama temasıyla oluşturulan kampanya, Concept Reklam Ajansı tarafından hazırlandı.
Reklam filminde, Türkiye’den farklı yüzler konfetilerle Şeker Bonus’u kutluyor. İlköğretim öğretmeni, hemşire ve bir mühendisin oynadığı film, Şekerbank’ın reklam film müziğiyle başlıyor. Konfetilerin, karakterlerin kafasında Bonus peruğuna dönüşmesiyle birlikte film, Bonus müziği eşliğinde danslı bir kutlama halini alıyor. Yönetmenliğini Bahadır Karakaş’ın yaptığı filmin çekimleri iki günde tamamlandı. Türkiye çapındaki bir kutlamayı yansıtan Şeker Bonus filmi, 42 ve 21 saniyelik versiyonları ile ekrana gelecek. 25 Nisan -15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Şeker Bonus reklam kampanyası medya planında, ulusal TV kanalları, ulusal gazeteler ve dergiler yer alıyor.

Şeker Bonus Kart Reklam Kampanyası Künyesi:

Reklamveren : Şekerbank
Reklamveren Yetkilisi : Aybala Şimşek
Reklam ajansı : Concept
Müşteri Direktörü : Hande Akın
Müşteri İlişkileri : Mehmet Varuy, Esra Erdoğan
Yaratıcı Direktör : Niyal Akmanalp
Yaratıcı Grup : Ömer Durgut, Tolga Akın, Sertaç Çiçek
Prodüksiyorn Şirketi : Film Park
Yönetmen : Bahadır Karakaş
Fotoğraf sanatçısı : Coşkun Aşar

OR Ajansı; Excel İletişim Danışmanlık

Hiç yorum yok: