20 Haziran 2008 Cuma

Patos gençleri cinsellikle yakalamaya çalışıyor


Patos gençleri cinsellikle yakalamaya çalışıyor

Patos’un 3 boyutlu cips reklam filmi aslında bir süredir yayındaydı. Ama bir süre ekranda görünmedi ve geçtiğimiz günlerde yeniden ekranlara geri döndü.

Film, özellikle de gençseniz, muhakkak dikkatinizi çekmiştir. Durakta bekleyen, kağıt gibi olmuş (tek boyutlu) bir adamın yanına yine onun gibi bir bayan gelir. Oturduktan sonra Patos üç boyutlu cipsini çıkarır ve bir tane ağzına atar. İlk ısırıkta, yüzü normal halini alır, ikinci ile birlikte göğüsleri büyür ve gömleğinin en üst düğmesi kopar. Haliyle genç adam da, düğmenin koptuğu noktaya odaklanır ve o da üç boyutlu cipsten alır ve normal haline gelir. Arkada İstanbul fonu ve cinselliğe yaptığı gönderme ile ilgi çekici bir reklam filmi olmuş. Markanın gençleri hedeflediği aşikâr. Cipsin boyutunun diğerlerinden farklı olduğu gayet net bir şekilde anlatılmış. Cinsel göndermelerin reklamla bir bağlantısını anlamamakla birlikte, bunun hedef kitleyi yakalamak için yazılmış bir senaryo olduğunu tahmin ediyoruz.

Bu arada reklam filmi, FCB İstanbul tarafından yaratılmış. Animasyon çalışmasını ise dünyaca ünlü İngiliz animasyon şirketi Rushes yapmış. Patos Critos’un Türkiye lansmanı için hazırlanan reklam filminin yönetmenliğini ise Alain Rudaz üstenmiş.

Kampanya Künyesi

Reklam Ajansı : DRAFTFCB
Yaratıcı Ekip : Elif Önay, Can Şeren, Nilüfer Duru, Senem Türkerden
Müşteri İlişkileri : Ceren Çubukçu, Ayça Çınar
Reklamveren : Kraft Gıda
Reklamveren Temsilcisi : Alpagut Çilingir
Prodüksiyon Şirketi : Haylaz Produksiyon
Yönetmen : Alain Rudaz
Post Prodüksiyon : Rushes

Hiç yorum yok: