18 Haziran 2008 Çarşamba

Magnum, Pazarlama iletişiminde de yaratıcılığını konuşturdu

Magnum, Pazarlama iletişiminde de yaratıcılığını konuşturdu

Magnum, ünlü aktris Eva Longoria’yla ekranları ateşe verirken, raketlere getirdiği yaratıcı yaklaşımla da dünden bugüne tüm Magnum kadınlarını hayranlarıyla buluşturuyor. Raketlerin üzerine yerleştirdiği anahtar delikleriyle büyüleyici bir dünyaya ‘raket’ hızında yolculuk bileti kesen Magnum, tüm gözleri üzerinde topluyor.

Dünyanın en kışkırtıcı dondurmalarını yaratan Magnum, iletişim çalışmalarında da yaratıcılığın sınırlarını zorluyor. Magnum, reklam kampanyalarında Hollywood’un akılları baştan alan yıldızlarına yer vererek adından sıkça söz ettiriyor. Elizabeth Hurley ile Türkiye’de çektiği reklam filmi büyük yankı uyandıran Magnum, Desperate Housewives dizisinin Gabriella’sı Eva Longoria’yla bu yaza damgasını vuruyor. Nisan ayında yayına giren reklam filmi tüm ‘hızıyla’ ekranları sarsmaya devam ederken İstanbul, İzmir ve Ankara sokaklarında yerini alan Magnum raketleri de sokaklara tutku saçıyor.

Magnum, açık havada da yaratıcılığını konuşturarak raketlerin üzerine bir anahtar deliği yerleştirdi. Anahtar deliğinden bakanları, Magnum’un dünden bugüne ekranlara taşıdığı büyüleyici reklam filmlerinin en Magnum anları bekliyor. Magnum kadınları, sevenlerini raketlerin içinde selamlıyor. Son günlerde raketlerin önünde uzayıp giden kuyruklar, görenlerde büyük merak uyandırırken, Magnum kadınlarının topladığı geniş hayran kitlesini de gözler önüne seriyor. Magnum yetkilileri iletişim çalışmalarına ilişkin yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer veriyor: “Bu yıl, Desperate Housewives dizisinden de tanıdığımız Eva Longoria ile pazarlama iletişiminde de akılları baştan almaya devam ediyoruz.

Eva bugüne kadar oldukça sınırlı sayıda reklam anlaşması yaptı ve birlikte çalışacağı marka konusunda çok titiz davranıyor. Ancak tam bir Magnum tutkunu olan Eva, Magnum’la bir projede yer almanın kendisi için de çok keyif verici olduğunu düşünüyor.” Eva’nın çok başarılı bir oyuncu olduğunu ve kendisiyle çalışmak konusunda hiç sıkıntı çekmediklerini belirten Magnum yetkilileri şöyle devam ediyor: “Her yıl tüketiciler tarafından merakla beklenen Magnum reklam filmleri, bu yıl cezbedici Magnum dünyasını büyüleyici bir mekan kullanarak ekranlara taşıdı ve izleyenler tarafından da büyük ilgi topladı. Kendine has üslubuyla Hollywood fragmanlarını çağrıştıran yeni reklam filmi sadece televizyonlarda değil, açık hava ve internette de tüketicimizin karşısına çıkıyor. Raketlerde Eva’nın yanı sıra dünden bugüne tüm Magnum kadınlarını da hayranlarıyla buluşturuyoruz. Açık havaya getirdiğimiz farklı ve yaratıcı yaklaşım, tüketicilerimiz tarafından da büyük ilgi ve merakla karşılandı.”

Çekimleri Los Angeles’ın en eski tiyatrolarından birinde büyük bir prodüksiyon ekibiyle 3 günde tamamlanan Magnum reklam filminin yönetmenliğini Flora Sigismondi üstlendi. Magnum, raketler ve ekranların yanı sıra www.sadecemagnum.com adresinde de, içlerindeki tutkuyu keşfedenleri farklı sürprizlerle karşılıyor. Eva, sitede sevenleriyle buluşurken, onları şaşırtmaya devam ediyor.

Magnum Reklam Filmi Künyesi

Reklamveren: Unilever / Algida
Reklamveren Yetkilisi : Leyal Eskin
Reklam Ajansı: Mccann Ericskon
Yönetmen : Flora Sigismond
Medya Planlama : Mindshare
Reklam Filminin Süresi : 31 saniye
Mecra: TV
Cast: Eva Longoria

Hiç yorum yok: