21 Haziran 2008 Cumartesi

Kapaktan şişeye, kutudan makasa


Kapaktan şişeye, kutudan makasa
EFES PİLSEN MAKET VE OBJE YARIŞMASI 3’DE

Kes yapıştır, katla sıkıştır, içinden ne geliyorsa ekle!

Yaratıcılığı sonuna kadar kullanma fırsatı sunan Efes Pilsen Maket ve Obje Yarışması bu yıl üçüncü kez en güzel maket ve en yaratıcı objeleri ödüllendirmek için yola çıktı. El becerisi ve yaratıcılığı eğlenceli bir kurguyla bir araya getiren yarışmaya başvurular 17 Ekim 2008 tarihine kadar sürecek.
Efes Pilsen’in klasikleşen formlarından hareket ederek, yaratıcı düşüncenin ürünü olan maket ve objelerin hayata geçirilmesini amaçlayan Efes Pilsen Maket ve Obje Yarışması’nın üçüncüsüne başvurular 11 Nisan’da başladı.
Maket kategorisinde yarışmaya katılacaklar bu sene yine yaratıcılıkta sınır tanımayacaklar. Geçtiğimiz yıl Efes Pilsen şişe ve kapaklarından tasarlanan “Kokoreççi”, “Efelerin Efesi”, “Kutudaki Adam” maketlerinin büyük ilgi görerek derece aldığı yarışmaya, bu yıl da bir o kadar yaratıcı ve etkileyici eserin başvurması bekleniyor.
Yarışmaya obje kategorisinden başvuracakları ise bir yenilik bekliyor. Yarışmacılar bu kategoriye “Efes Pilsen Sunum Objesi” konulu eserler ile başvuruda bulunabilecekler. Bu kategoride amaç; Efes ürünlerini ister tek, ister grup şeklinde saklamak, taşımak veya arkadaşlarına sunmak için bir obje yaratmak. Yarışmacılar Efes ürünlerini farklı biçimlerde sunmak için tasarlanacak bu objelerde diledikleri her malzemeyi Efes ambalajından parçalarla birleştirebilecekler.

Hiç yorum yok: