21 Haziran 2008 Cumartesi

Çilek, Tasarımları ve Tasarımcıları ile İstanbul Design Week’de

Çilek, Tasarımları ve Tasarımcıları ile İstanbul Design Week’de

Özgün tasarıma ve tasarımcılara kurulduğu günden itibaren büyük önem veren Çilek, 4-10 Eylül 2007 tarihleri arasında Eski Galata Köprüsü’nde düzenlenecek İstanbul Design Week’de tasarım tutkunları ile buluşacak. Ayrıca tasarım meraklılarının merak ettiği konularda bilgi vermek amacıyla Çilek’in konusunda uzman genç tasarım ekibi de etkinlik süresince Çilek Odası standında olacak.

Türkiye’yi genç odası kavramı ile tanıştıran, çocuklara ve gençlere tasarladığı ürünlerle bir yaşam tarzı sunan Çilek Odası, İstanbul Design Week kapsamında 7 gün boyunca, yeni oda konsepti olan “ROMANTİK” serisini özel standında sergileyecek. Farklı kombinasyonlarla uyumlu bir şekilde yan yana gelebilen, ornamental desenlerle modern çizgilere sahip ROMANTİK, tasarımı ile mobilyada trendi yakalamıştır. Halı, perde, yatak örtüsü gibi aksesuarlarla oda atmosferi tamamlanmıştır.

Genç yetenekler, profesyoneller ve bu konuya ilgi duyan tüm tasarım tutkunları, İstanbul Design Week’de, Çilek Odası’nda sizleri bekliyoruz.

www.cilek.com.tr

Hiç yorum yok: