21 Haziran 2008 Cumartesi

Efes Pilsen Maket - Obje Yarışması'nın Birincisi


Efes Pilsen Maket - Obje Yarışması'nın Birincisi

Efes Pilsen ürünleri ile birbirinden ilginç obje ve maketin yarıştığı on beş eser arasından Maket kategorisinde birinciliği “Kokoreççi” çalışmasıyla Aslan Behar kazandı….

En güzel maket ve en yaratıcı objelerin ödüllendirildiği Efes Pilsen Maket ve Obje Yarışması finali 24 Temmuz’da Parkorman’da gerçekleştirildi. Jüri üyeleri final gecesinde birbirinden yaratıcı maket ve objeler arasında seçim yapmakta zorlandı.

Efes Pilsen’in klasikleşen formlarından hareket ederek yaratıcı düşüncenin ürünü olan maketler ve objelerin hayata geçirilmesini sağlamayı amaçlayan Efes Pilsen Maket ve Obje yarışmasının başvuruları ve eser gönderimleri 1 Mart-18 Mayıs tarihleri arasında kabul edildi.

Jüri değerlendirmeleri sonucu başvuruda bulunan yüzlerce maket ve objeden 15 yaratıcı eser finalde yarışmaya hak kazandı.

El sanatlarına ve maket yapımına ilgi duyanları hedefleyen yarışmada katılımcılar, Efes Pilsen markasına ait şişe, kutu, kapak ve açacak gibi farklı malzemeleri kullanarak farklı maketler ve objeler yarattılar.

“Maket” ve “Obje” olmak üzere iki ayrı kategoriden oluşan yarışma sonrası gerçekleştirilen final gecesinde, maket kategorisinde birinci olan yarışmacı Aslan Behar, “Samsung Plazma TV 42”, maket kategorisi ikincisi Ahmet Şimşek ve obje kategorisi ikincisi Emrah Temel, “Samsung Ev Sinema Sistemi”, maket kategorisi üçüncüsü Umut Sevinç ve obje kategorisi üçüncüsü Altuğ Başkoçak ise “Samsung Video Kamera” ödülünü almaya hak kazandı.

EFES PİLSEN MAKET - OBJE YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLER

MAKET KATEGORİSİ:

Birincilik Ödülü Aslan Behar
İkincilik Ödülü Ahmet Şimşek
Üçüncülük Ödülü Umut Sevinç
OBJE KATEGORİSİ:
Obje kategorisinde birincilik ödülü verilmemiştir.
İkincilik Ödülü Emrah Temel
Üçüncülük Ödülü Altuğ Başkoçak

EFES PİLSEN MAKET - OBJE YARIŞMASI 2 JÜRİ ÜYELERİ

Ahmet Murat Kocaoğlu Gerekli Şeyler Ortağı
Arzu Demirel Efes Pilsen İletişim Müdürü
Aziz Sarıyer Derin Design Ortağı-Tasarımcı
Aziz Fuat Güner Müzisyen
Hasip Özbudun Budun Design Company Ortağı-Tasarımcı
Mehmet Erkök İTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi
Reha Erdoğan Hürriyet Gazetesi Görsel Yayın Yönetmeni (Sanat Yönetmeni)
Özlem Çetinkaya Efes Pazarlama Müdürü
Oğuz Demir Para Dergisi Genel Yayın Yönetmeni

Hiç yorum yok: