21 Haziran 2008 Cumartesi

Düfa, Tarihi İnönü Stadyumu’nu Boyuyor


Düfa, Tarihi İnönü Stadyumu’nu Boyuyor

Kayalar Kimya ve Alman Meffert grubunun ortaklığı sonucunda Türkiye pazarına hızlı bir giriş Yapan Düfa boyaları, spora verdiği önemi vurgulayarak BJK’nin tarihi İnönü Stadyumu’nu boyuyor.

Türkiye’nin lider kuruluşları arasında yer alan Kayalar Kimya ve Alman Meffert grubunun ortaklığı ile kurulan Düfa, ülke ekonomisine yaptığı yatırımın yanı sıra sporu da destekliyor. Bu kapsamda Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile yaptığı anlaşma ile tarihi İnönü Stadyumu’nu boyamak için harekete geçen Düfa, yeni sezonda taraftarı yenilenmiş stadyumla buluşturacak.

Türkiye’nin en eski kulübü BJK’nin İnönü Stadyumu’nu boyamanın Düfa için onur olduğunu belirten Düfa Türkiye Genel Müdürü İrfan Çetindamar, “Takımını sonuna kadar destekleyen büyük Beşiktaş taraftarına ve futbol kulübüne, yenilenen İnönü Stadyumyumu’nda bu sene de başarılar diliyoruz” açıklamasını yaptı.

Boyama çalışmaları, iç bölümlerin tamamı ve dış cephenin sağ tarafı olmak üzere 1 Ağustos 2007’ye kadar tamamlanacak. Sezon içerisinde Şampiyonlar ligi ve Türkcell Super Lig maçlarının arasında kalan uygun günlerde ise dış cephe boyaması hızla bitirilecek.

Beşiktaş İnönü Stadyumunun boyanması sonrasında stad içerisinde belirlenen reklam kullanım alanlarında, Düfa markasının logosu “Siyah-Beyaz” renklerinde kullanılacak.

Hiç yorum yok: