21 Haziran 2008 Cumartesi

Sanal dünyada, her an yanınızda!


Sanal dünyada, her an yanınızda!

Gençlerin sevdiği içecek markası Yedigün, 2007’de kendini tamamen yeniliyor. Yeni ambalajları, çizgi karakterleri, kazı kazanlı interaktif bannerlar ve yedigundeyim.com sitesi ile yeni bir iletişim platformuna geçen Yedigün, sanal dünyada geçirdiğimiz zamanı çok daha eğlenceli hale getirmeyi hedefliyor. Yedigün, tüm bu değişimi bir slogan ile dile getiriyor: “Senin tadın, senin dünyan!”

Yarattığı yenilikçi tatlarla, 2006 yılında meyveli gazoz pazarının en hızlı büyüyen markası olan Yedigün, şimdi sanal dünyada da gençlerle birlikte. Zengin çeşitleri ile her zaman tercih edilen Yedigün, günümüzün yeni iletişim platformu internette yerini aldı. Yeni ambalajı, yeni iletişim platformu ve yeni web sitesi “” ile kendini yenileyen Yedigün, bu değişim ile sanal dünyada geçirdiğimiz zamanı çok daha eğlenceli hale getirmeyi amaçlıyor.

Yedigün’ün yeni sitesi www.yedigundeyim.com’da eğlenceli oyunlar, kişilik testleri, anketler, sanal karakterler ve muhteşem bir görsellik yer alıyor. Siteye üye olan herkes “O Benim Dünyam” şarkısını cep telefonuna indirebiliyor. Türkiye’de bir ilk: Sanal kazı-kazan Yedigün, sanal dünyada ayrıca bizi, kazı kazanlı interaktif bannerlar ile karşılıyor.

Bu bannerlar internetin her köşesinde yaygın olarak karşımıza çıkacak ve üzerlerini kazıdıkça binlerce sürpriz hediye kazandıracaklar. Kazıdıkça çıkan Y-E-D-İ-G-Ü-N harflerini biriktirenleri Turkcell’den kontörler ve hediye mesajlar, istedikleri bir şarkının polymelodisi ya da truetone’u gibi çeşitli hediyeler bekliyor. Kazıdığı bannerın altında Yedigün kutusu bulanlar ise “ipod nano”, “Teknosa hediye çeki” gibi hediyeler kazanıyor. Sanal dünyada bir ilk olan bu uygulama oldukça ses getirecek.

Yedigün’ün yeni reklam filminde bir pop klasiği Yedigün değişiyor ve bu değişimi sanal dünya ile birlikte gerçek dünyaya da taşıyor. Daha aktif ve daha dinamik Yedigün, ambalajlarıyla da genç ve dinamik bir görünüme kavuşuyor. Yeni Yedigün ambalajlarında yeni reklam filmlerinde karşılaştığımız sanal karakterler de yer alıyor. Reklam filminin müziği olan “O Benim Dünyam” adlı şarkıyı da Türk Rock müziğinin sevilen grubu Dorian yorumlandı. Tüm bu değişimi tek bir slogan özetliyor. “Senin tadın, senin dünyan!”

Hiç yorum yok: