4 Haziran 2008 Çarşamba

ReklamGiy : BusinessWeek Türkiye

ReklamGiyKarşımızda reklamcıların yakından tanıdığı, reklamverenlerin de vakit kaybetmeden tanıması gereken bir reklam mecrası var.
Amaçları; üniversite kampüslerinde varlık göstermek isteyen markaların görsellerini öğrencilere giydirip, hem ürün tanıtımı yapmak, hem de katılımcı öğrencilere gelir sağlamak. Oldukça hoş sebepleri olan bu girişimin Türkiye sınırları içinde alternatif bir reklam mecrası olduğunu kolayca söyleyebilirim. Firmaların isteğine göre iki günlük ya da bir haftalık tanıtımlar yapan öğrenciler, aynı zamanda anket ve promosyon çalışmalarında da bulunuyor. Giydikleri t-shirtler ile günde 7 YTL ile 13 YTL arasında para kazanan öğrenciler hallerinden oldukça memnun gibi görünüyorlar.

Gs Reklam Giy

Öncesinde çeşitli sektörlerden bir çok firmanın tanıtımını yapan ReklamGiy öğrencileri, son olarak Business Week Türkiye dergisinin tanıtımı için 15 ayrı üniversite kampüsünde görev aldılar. Toplam 175 öğrencinin katılım gösterdiği tanıtım kampanyası bir hafta sürdü. Tanıtım grubuna dahil olan öğrenciler kırmızı, üzerine marka görseli basılı t-shirtleriyle, okuldaki diğer öğrencilere promosyon dergileri dağıtıyor, onları bilgilendiriyorlar. Aylak aylak gezmiyor, bilgi merkezi konumunda hem eğlenip hem de gelir elde ediyorlar. Sadece, Bahçeşehir Üniversitesi, Beşiktaş kampüsünde gözlemleme şansı bulduğum tanıtım kampanyası gayet doğru yapıldı. ReklamGiy ekibinde görev alanlar, öğrencilerin içine kırmızı kırmızı, yapmacık olmayan doğal tavırlarla girdiler. Kampüste bulunan diğer öğrencilerin hemen hemen hepsi dergiyi merakla okumaya başladılar. ( Ajanlık yaptım )

Hiç yorum yok: