20 Haziran 2008 Cuma

Erman Toroğlu ve Şansal Büyüka Pepsi ile ıssız adaya düşerse...


Erman Toroğlu ve
Şansal Büyüka Pepsi ile
ıssız adaya düşerse...
Pepsi’nin futbol severlere yönelik düzenlediği “Pepsi Futbol Keyfi” kampanyasının yeni reklam filminde, Türk futbolun renkli ikilisi Erman Toroğlu ve Şansal Büyüka rol aldı.
Her reklam filmiyle ses getiren Pepsi’nin “Futbol Keyfi” kampanyası ile ilgili reklam filminde, bir futbolseverin karşılaşabileceği en şanssız durum, esprili bir dille anlatıldı. Reklam filminde maç izlemek için yola çıkan iki futbolsever (Erman Toroğlu ve Şansal Büyüka) senaryo gereği ıssız bir adaya düşerler. Çaresizlik içindeki ikili “Issız adaya düşseniz yanınıza alacağınız üç şey ne olurdu?” sorusu karşısında, Pepsi içenlerin LİG TV kazanacakları kampanyaya vurgu yaparak, Pepsi, cep telefonu ve LİG TV’yi tercih ederler. Pepsi’lerini yudumlarlarken açma halkasından çıkan şifreyi göndererek LİG TV kazanırlar ve adada maç izlemenin keyfini varırlar.
Çekimlerin bir günde tamamlandığı Pepsi Futbol Keyfi kampanyası reklam filminin ön hazırlıkları ise 10 gün sürdü. 50 kişilik yapım ekibiyle gerçekleştirilen filmin yönetmenliğini Uygar Kutlu, görüntü yönetmenliğini ise Laurent Rodriguez yaptı. Kum ve denizin rengi, güneşin açısı ve ıssız ada duygusu veren tepe ve yeşilliklerden esinlenilerek reklam çekimi için Ağva Kurfallı Plajı seçildi. Reklam filmindeki ıssız ada görüntüsü yaratmak için de maket palmiye ağaçları, tropik yeşillikler ve bungalow üretildi. Çekimlerde dikkat çeken bir başka nokta da doğaçlama replik ve görüntülerin de yer aldığı kareler oldu. Özellikle reklam filminin sonunda yer alan, Erman Toroğlu ve Şansal Büyüka’nın karşıklı sohbetlerinin kesilmeden kullanıldığı reklam filmi böylece daha da samimi biz izlenim yaratıyor.

Reklam filminin künyesi :

Reklamveren: PBG
Reklamveren Yetkilisi: Uğur Öğlü, Selin Bugay, Nazlı Özcandan, Serkan Girgin
Reklam Ajansı: ALICE BBDO
Yaratıcı Grup: Ali Göral, Zeynep Yalçınkaya
Müşteri İlişkileri: İlker Şimşekalp, Gizem Arer
Ajans Prodüktörü: Gülümser Kermen, Melis Bircan, Emre Güner
Yapımevi: YAPIMEVİ
Yönetmen: Uygar Kutlu
Görüntü Yönetmeni: Laurent Rodriguez
Medya Planlama: OMD
Kullanılan Mecra: TV, Sinema, Internet, Radyo, Viral
Pr Ajansı: Effect Halkla İlişkiler

Hiç yorum yok: